Antonescu: N-am văzut un anunţ oficial al lui Ponta privind şefia DNA. Când va fi, am să comentez

Postat la 02 aprilie 2013 19 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că nu a văzut un anunţ oficial al premierului Victor Ponta, ministru interimar al Justiţiei, privind persoana propusă la şefia DNA, precizând că în momentul în care va exista un astfel de anunţ îşi va spune public punctul de vedere.

Antonescu: N-am văzut un anunţ oficial al lui Ponta privind şefia DNA. Când va fi, am să comentez

 Antonescu a fost întrebat, la plecarea de la Academia Română, cum vede anunţul premierului privind desemnarea Codruţei Kovesi la şefia DNA.

"Nu am cunoştinţă de acest anunţ", a replicat liderul PNL.

El a precizat că subiectul discutat cu Ponta a fost cu totul altul la dezbaterea de la Academia Română, cel privind regionalizarea. "Am avut un cu totul alt subiect aici, cred că ştiţi. Dacă nu ştiţi, informaţi-vă, am discutat despre regionalizare", a adăugat Antonescu.

Liderul PNL a fost întrebat dacă pe telefonul ce i-a fost înmânat la un moment dat de Victor Ponta, în timpul dezbaterii, nu a discutat despre subiectul propunerii şefului DNA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-n-am-vazut-un-anunt-oficial-al-lui-ponta-privind-sefia-dna-cand-va-fi-am-sa-comentez-10706143
10706143
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.