Antonescu: Analiza lui Băsescu e corectă. PSD la prezidenţiale are o problemă, e dovedit istoric

Postat la 12 noiembrie 2013 40 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că este de acord cu analiza făcută de preşedintele Traian Băsescu în privinţa unui candidat al PSD la alegerile prezidenţiale şi un eventual eşec, menţionând că este o apreciere corectă.

Antonescu: Analiza lui Băsescu e corectă. PSD la prezidenţiale are o problemă, e dovedit istoric

 Antonescu a fost întrebat cum vede ideea lansată de Traian Băsescu de a-i da sfaturi în situaţia în care intră în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

"Presupun că glumea, eu cu consilierii mai greu. Adică nu... mă descurc şi singur", a replicat liderul PNL.

El a fost întrebat cum vede analiza preşedintelui că, în situaţia în care PSD va avea candidat la alegerile prezidenţiale, în turul doi acesta va pierde cursa, deoarece PNL ar putea fi susţinut de toate forţele de dreapta.

"Aici nu putem spune niciodată, rar putem spune niciodată în politică, dar aici cred că e o analiză corectă. PSD singur în alegerile prezidenţiale are o problemă, s-a dovedit istoric. Dar nu e cazul", a mai precizat Antonescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-analiza-lui-basescu-e-corecta-psd-la-prezidentiale-are-o-problema-e-dovedit-istoric-11667923
11667923
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.