Anunţul făcut de evoMAG: Black Friday începe mai devreme

Autor: Ioana Matei Postat la 11 noiembrie 2013 5586 afişări

Magazinul de comerţ electronic evoMAG va începe Black Friday cu o săptămână mai devreme. Astfel, dacă majoritatea retailerilor vor organiza evenimentul în ultima zi de vineri din luna noiembrie, evoMAG va da startul celor mai mari reduceri din an pe 22 noiembrie.

Anunţul făcut de evoMAG: Black Friday începe mai devreme

„ De vineri pana duminica, in limita stocului disponibil, clientii vor avea acces la reduceri semnificative la aproape toate categoriile de produse. Ne asteptam ca produsele cele mai cautate sa fie, in continuare, laptopurile, smartphone-urile, tabletele si televizoarele. Cat priveste reducerile, acestea vor ajunge pana la 70%. Reduceri mai mari, de pana la 90% vom oferi la ceasuri, unde WatchShop.ro a pregatit o oferta mult mai atragatoare decat cea de anul trecut”, a declarat Mihai Patrascu, CEO evoMAG.

Reducerile pentru produse vor ajunge pana la 70%, potrivit reprezentanţilor evoMAG. Ei aşteaptă o dublare a comenzilor în comparaţie cu anul anterior, când in ziua de Black Friday s-au inregistrat comenzi in valoare de 1 milion de euro.

„In cifre, Black Friday s-a tradus anul trecut pentru evoMAG in 9.000 de comenzi, peste 10.000 de produse comandate si peste 250.000 de vizitatori unici. Pentru anul acesta ne asteptam la o crestere de cel putin 30 – 40% in comparatie cu anul trecut, pana la aproximativ 350.000 - 400.000 de vizitatori unici”, a precizat Mihai Patrascu.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/anuntul-facut-de-evomag-black-friday-incepe-mai-devreme-11663408
11663408
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.