Gino Iorgulescu, noul şef al LPF

Postat la 14 noiembrie 2013 175 afişări

Fostul conducător al FC Naţional, Gino Iorgulescu, a fost ales în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), el învingându-l la alegerile de joi pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996.

Gino Iorgulescu, noul şef al LPF

 Gino Iorgulescu a câştigat alegerile de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) cu 11 voturi "pentru" şi 7 "împotrivă", relatează prosport.ro.

Fostul preşedinte al FC Naţional, Gino Iorgulescu, declarase, joi, la sosirea la sediul LPF înaintea alegerilor pentru conducerea forului, la care candidează, că nu se teme de nimic, deoarece până acum a mai pierdut, şi că se aşteaptă ca scrutinul să se desfăşoare într-un cadru normal şi corect.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gino-iorgulescu-noul-sef-al-lpf-11682107
11682107
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.