Cel mai bine primit film cu supereroi in Romania din 2013

Postat la 13 noiembrie 2013 550 afişări

Thor, puternicul zeu al tunetului din echipa Marvel a ajuns in cinematografele din Romania vineri, 8 noiembrie si a fost cel mai bine primit supererou din acest an: peste 58.000 de romani au vazut filmul in cinematografe in primul weekend de la lansare.

Cel mai bine primit film cu supereroi in Romania din 2013

  Astfel, “Thor: intunericul” devine un candidat puternic pentru a ocupa un loc in topul primelor 3 filme ale anului 2013, din punct de vedere al incasarilor.

Daca in primul film “Thor”, lansat in 2011, zeul tunetului este izgonit din Asgard si se refugiaza pe Pamant, printre muritori, in cea de a doua parte a al seriei,”Thor: Intunericul”, puternicul zeu (interpretat de Chris Hemsworth) porneste intr-o aventura intergalactica, alaturi de Jane Foster (Natalie Portman) si Loki (Tom Hiddleston), pentru a salva universul de la intuneric etern.

Citeste mai mult pe www.procinema.ro

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cel-mai-bine-primit-film-cu-supereroi-in-romania-din-2013-11676284
11676284
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.