Studenţii bulgari au încercat să blocheze politicienii în Parlament. Poliţia a intervenit

Postat la 13 noiembrie 2013 48 afişări

Studenţii bulgari au încercat să blocheze politicienii în interiorul Parlamentului de la Sofia, în cadrul unui protest faţă de corupţie şi faţă de calea spre care se îndreaptă ţara.

Studenţii bulgari au încercat să blocheze politicienii în Parlament. Poliţia a intervenit

 Sute de persoane au format un lanţ uman în faţa clădirii, unde au avut loc ciocniri cu scutierii, mobilizaţi în număr mare. Studenţii susţin că apelurile la "ocuparea" Parlamentului reprezintă o încercare de a-şi face auzită vocea. Ei vor ca Guvernul condus de socialişti, care a preluat conducerea ţării în mai, să demisioneze, relatează miercuri site-ul Novinite.com.

Precedentul Guvern a căzut în urma protestelor, iar cel actual este vizat zilnic de manifestaţii.

Unii studenţi s-au întins pe jos pentru a opri maşinile de patrulă ale poliţiei. Câţiva au fost arestaţi şi se plâng de rele tratamente.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/studentii-bulgari-au-incercat-sa-blocheze-politicienii-in-parlament-politia-a-intervenit-11674526
11674526
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.