Antonescu: Am propus premierului preluarea mandatului la Cultură de către Puiu Haşotti

Postat la 19 iunie 2012 49 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că i-a propus premierului Victor Ponta preluarea şefiei Ministerului Culturii de către senatorul PNL Puiu Haşotti, în urma deciziei lui Mircea Diaconu de a demisiona.

"Propunerea făcută premierului Victor Ponta, ca urmare a deciziei retragerii lui Mircea Diaconu din Guvern, propunerea pentru Ministerul Culturii din partea PNL este Puiu Haşotti, doctor în istorie şi arheologie, profesor universitar, membru în Comisia de cultură", a spus Antonescu.

Ministrul Culturii, Mircea Diaconu, a declarat, marţi seară, că se retrage din Guvern, în urma respingerii apelului său în procesul care s-a judecat la ICCJ. "Pentru că nu am mers niciodată fără bilet, cobor din tramvai. Mă retrag din Guvern, nu mă dă nimeni afară", a spus Diaconu.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-am-propus-premierului-preluarea-mandatului-la-cultura-de-catre-puiu-hasotti-9761895
9761895
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.