ANT: România va avea în doi ani peste 50 de clustere în turism, faţă de şase în prezent

Postat la 26 iunie 2014 77 afişări

Numărul de clustere în turism - asocieri între autorităţi locale, patronate, societăţi de stat şi private - va creşte în următorii ani de la 6 la peste 50, ca urmare a campaniilor făcute de autorităţile din turism în ultima perioadă, a declarat agenţiei MEDIAFAX Mirela Matichescu, vicepreşedinte ANT.

ANT: România va avea în doi ani peste 50 de clustere în turism, faţă de şase în prezent

 "În România sunt acum 52 de clustere, dintre care doar şase sunt în domeniul turismului. Noi sperăm ca în următorii doi ani să avem minim 50 de clustere în turism", a declarat agenţiei MEDIAFAX vicepreşedintele Autorităţii Naţionale de Turism (ANT).

Matichescu a spus că se aşteaptă ca numărul clusterelor să crească după ce autorităţile au început să promoveze acest sistem de asociere.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ant-romania-va-avea-in-doi-ani-peste-50-de-clustere-in-turism-fata-de-sase-in-prezent-12840731
12840731
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.