ANSVSA: Înainte de Paşte s-au făcut peste 6.000 de controale şi s-au aplicat 530 de amenzi

Postat la 03 aprilie 2018 39 afişări

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a efectuat, în perioada premergătoare sărbătorilor Pascale, (14-29 martie), 6.174 de controale şi s-au aplicat 530 de amenzi, în valoare totală de 614.240 de lei, arată un comunicat transmis marţi de autoritate.

ANSVSA: Înainte de Paşte s-au făcut peste 6.000 de controale şi s-au aplicat 530 de amenzi

„În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, prin intermediul structurilor de control de la nivel naţional, desfăşoară controalele tematice specifice, pentru a asigura cetăţenilor un comerţ civilizat, cu alimente sigure. Din centralizarea primelor date, rezultă că au fost realizate un număr 6.174 de controale, în: unităţi de depozitare a produselor de origine animală autorizate sau înregistrate sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, pieţe agro-alimentare, târguri, unităţi de tip hipermarket/supermarket, unităţi de comercializare ale produselor alimentare de origine animală şi nonanimală, precum şi în unităţi de alimentaţie publică”, se arată în comunicat.

Neregulile identificate în timpul controalelor au fost sancţionate prin aplicarea unui număr de 530 de amenzi, în valoare totală de 614.240 de lei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.