ANRE a publicat oficial decontarea pentru compensarea facturilor la energie

Autor: Răzvan Botea Postat la 02 septembrie 2022 50 afişări

ANRE a publicat oficial decontarea pentru compensarea facturilor la energie

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE)  a publicat, vineri, un document prin care anunţă oficial că a aprobat decontarea a 2,7 mld. de lei pentru furnizorii de energie, în baza legilor compensării facturilor la energie.

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE)  a publicat, vineri, un document prin care anunţă oficial că a aprobat decontarea a 2,7 mld. de lei pentru furnizorii de energie, în baza legilor compensării facturilor la energie.

În baza OUG 118/2021 au fost aprobate sume spre decontare în valoare de 2,3 mld. lei, iar în baza PUG 27/2022, care este în vigoare de la 1 aprilie 2022, s-au aprobat sume spre decontare în valoare de aproape 400 mil. lei.

În total, atât pentru OUG 118/2021, cât şi pentru OUG 27/2022, ANRE a primit din partea furnizorilor 476 de cereri privind decontarea compensării facturilor la energie. Din acestea, s-au aprobat 303 cereri în valoarea totală de 2,7 mld. de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anre,
furnizori,
energie,
aprobare,
compensare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.