Anisie, despre şcolile care nu pot asigura condiţii de iginenă:Recomand să continue învăţarea online

Autor: Cosmin Pirv Postat la 09 septembrie 2020 47 afişări

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat, marţi seara, că recomandarea ei către şcolile care nu au apă, care nu pot asigura condiţii minime de igienă, este să continue învăţarea online.

Anisie, despre şcolile care nu pot asigura condiţii de iginenă:Recomand să continue învăţarea online

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat, marţi seara, că decizia privind începerea şcolii este luată de direcţiile de sănătate publică. Întrebată care este recomandarea ei pentru şcolile care nu au toaletă, ea a spus că acestea ar trebui să continue învăţarea online.

„Recomandarea mea pentru o astfel de situaţie în care nu există nici măcar apă este să continue învăţarea în sistem online”, a spus Monica Anisie, la Digi 24.

Ea a precizat că autorităţile locale trebuie să găsească soluţii şi că a cerut inspectoratelor şcolare să transmită şi primăriilor aceste necesităţi, dar şi faptul că pot achiziţiona containere sanitare.

Ministrul Educaţiei a mai cerut şcolilor să evite organizarea festivităţilor de deschidere a anului şcolar.

„Acele festivităţi de deschidere să fie evitate, să nu îi mai expunem în plus pe elevi şi pe părinţi. Le recomand să fie precauţi, să încerce să evite o altfel de festivitate, dar dacă doresc să o facă în spaţii deschise, punând scaune pentru fiecare elev în parte, să se pătreze distanţa”, a mai spus ministrul Educaţiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
şcoli,
apă,
online

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.