Angajaţi ai Primăriei Caracal şi fostul edil Gheorghe Anghel, suspectaţi de evaziune, duşi la DIICOT

Postat la 20 februarie 2014 43 afişări

Mai mulţi angajaţi ai Primăriei Caracal şi fostul primar Gheorghe Anghel au fost ridicaţi de anchetatori, joi dimineaţă, şi duşi la sediul DIICOT Slatina pentru audieri, fiind suspectaţi într-un dosar de evaziune fiscală, delapidare, fals şi înşelăciune, afirmă surse judiciare.

Angajaţi ai Primăriei Caracal şi fostul edil Gheorghe Anghel, suspectaţi de evaziune, duşi la DIICOT

 Conform surselor citate, joi dimineaţă procurorii DIICOT şi poliţiştii de la BCCO Slatina au ridicat mai multe persoane de la sediul Primăriei Caracal, dar şi de la locuinţele acestora din Caracal, în baza unor mandate de aducere.

Astfel, procurorii au pus în executare şapte mandate de aducere, dar la sediul DIICOT Slatina ar urma să fie duse cel puţin zece persoane, procurorii urmând să audieze şi martori în acest dosar.

Funcţionarii sunt cercetaţi într-un dosar de înşelăciune, abuz în serviciu, delapidare şi evaziune fiscală, infracţiuni comise în legătură cu echipa de fotbal a oraşului, iar printre persoanele vizate se află şi fostul primar Gheorghe Anghel.

Potrivit surselor judiciare citate, prejudiciul în acest dosar ar fi de aproximativ şase milioane de lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/angajati-ai-primariei-caracal-si-fostul-edil-gheorghe-anghel-suspectati-de-evaziune-dusi-la-diicot-12119881
12119881
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.