Angajată a Primăriei Timişoara, luată cu salvarea. A aflat că îi scade salariul la 5 000 RON

Postat la 22 martie 2018 26353 afişări

I s-a făcut rău când a aflat că i-ar putea scădea salariul. Vorbim despre o funcţionară din Primăria Timişoara care a suferit un atac de panică, după ce a fost evaluată de superiori.

Angajată a Primăriei Timişoara, luată cu salvarea. A aflat că îi scade salariul la 5 000 RON

Potrivit presei locale, incidentul vine după ce primarul Nicolae Robu a cerut ca celor 13 funcţionari care au obţinut calificativul ”bine” să le fie tăiate salariile.

Femeia a avut un atac de panică. Ulterior, Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a anunţat că funcţionara urma să aibă salariul scazut de la 7000 lei, la 5000 lei.

Femeia, pe numele său, Gizela Friedman, a explocat situaţia:

"În momentul în care ne-am permis să punem întrebări în ceea ce priveşte modalitatea de evaluare şi calificativul obţinut, am fost umilită, certată şi obligată să preiau cu semnătură Raportul de evaluare. Mi s-a spus atât mie, cât şi colegelor mele care au primit acelaşi calificativ ca şi mine că toţi consilierii (15) de la Serviciul Certificări şi Autorizări suntem de nota 1,2,3, că toţi trebuia să avem calificative de suficient şi insuficient, că dânsul (directorul executiv), ne-a dat foarte bine, dar domnul primar l-a ameninţat că dacă nu ne diminuează calificativele primeşte dânsul calificativul diminuat", acuză Gizela Friedmann, colegă de partid cu primarul Nicolae Robu, în PNL., scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.