De necrezut: Spitalul Metropolitan va fi realizat în 20 DE ANI

Postat la 21 martie 2018 237 afişări

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a declarat, miercuri, după şedinţa Executivului în care terenul SRTv din Pipera a fost trecut la Primăria Capitalei, că Spitalul Metropolitan va fi gata în maximum 20 de ani.

De necrezut: Spitalul Metropolitan va fi realizat în 20 DE ANI

Terenul (transferat Primăriei Capitalei pentru construirea Spitalului Metropolitan - n.r.) are o suprafaţă de peste 47.000 de metri-pătraţi, este situat în Şoseaua Pipera din Sectorul 2 şi trece din domeniul public al statului şi administrarea Societăţii Române de Televiziune în domeniul public al municipiului Bucureşti. Termenul de realizare a investiţiei este de maximum 20 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

Transferul terenului fusese anunţat de premierul Viorica Dăncilă la începutul şedinţei Executivului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.