Andreea Pîrvu, tânăra care a făcut carieră în echipa Flanco Retail

Autor: Andra Stroe Postat la 21 august 2019 168 afişări

„Trăim într-o eră în care trebuie să inventezi şi să te «reinventezi» pentru a face faţă schimbărilor şi, de ce nu, pentru a da efectiv trendul în piaţă. Ulterior, pentru a ţine pasul, este nevoie de multă energie, însoţită de pasiune pentru compania şi domeniul în care activezi. Dar şi pentru oamenii din jurul tău, deoarece numai cu ajutorul celorlalţi vei reuşi să îţi atingi obiectivele. Nu în ultimul rând, ai nevoie de consecvenţă şi de păstrarea unui echilibru între viaţa personală şi cea profesională.“

Andreea Pîrvu, tânăra care a făcut carieră în echipa Flanco Retail

Andreea Pîrvu face parte din echipa Flanco Retail de peste opt ani, iar departamentul pe care îl conduce în prezent are o echipă de 30 de specialişti. Ea a urmat cursurile Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi deţine o diplomă de master în audit şi servicii de management financiar din partea aceleiaşi instituţii. Crede că pentru a reuşi în orice domeniu, inclusiv în cel financiar, ai nevoie de foarte multă determinare şi ambiţie şi că trebuie să fii flexibil şi deschis către schimbare, consecvent, să ai capacitatea de a te adapta momentului, situaţiei şi dinamicii mediului în care îţi desfăşori activitatea, iar în timp, pe măsură ce vei ajunge la o cunoaştere profundă a domeniului de activitate, vei câştiga şi competenţa, autoritatea şi credibilitatea fără de care nu poţi spune că ai un succes deplin. Etica, moralitatea, respectul şi fair playul sunt valorile fundamentale după care se ghidează atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională şi spune că este esenţial să ne găsim puterea de a transforma în oportunităţi ceea ce iniţial poate părea o problemă sau chiar o ameninţare.

Profilul Andreei Pîrvu a apărut în catalogul 100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.