ANCOM scoate la licitaţie de 61 de licenţe pentru TV digitală

Autor: Adrian Dumitrache Postat la 28 septembrie 2014 40 afişări

Autoritatea de reglementare în comunicaţii (ANCOM) va scoate la licitaţie, până la finele acestui an, două licenţe de TV digitală naţionale rămase nealocate în procedura precedentă, precum şi 40 de licenţe de TV digitală regionale şi 19 locale, preţurile variind între 1.000 şi 300.000 euro.

ANCOM scoate la licitaţie de 61 de licenţe pentru TV digitală

Autoritatea a prezentat spre consultare publică un proiect de decizie şi caietul de sarcini pentru organizarea unei licitaţii în vederea acordării celor două licenţe (multiplexuri) de televiziune digitală naţionale nealocate în procedura precedentă, precum şi a 40 de multiplexuri regionale şi 19 locale, a declarat Florin Iana, director executiv in cadrul ANCOM.

Primele trei licenţe de TV digitală au fost atribuite în urma unei licitaţii Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii (SNR), acestea fiind adjudecate contra sumei de 1.020.002 euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ancom-scoate-la-licitatie-de-61-de-licente-pentru-tv-digitala-13353856
13353856
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.