Anchetă la Secţia 10 Poliţie din Capitală: Un bărbat a reclamat că a fost bătut de poliţişti

Postat la 06 august 2013 52 afişări

Poliţia a început o anchetă internă la Secţia 10 din Capitală, după ce un bărbat a ajuns la spital cu mai multe vânătăi pe corp, susţinând că a fost bătut de poliţişti, în sediul instituţiei.

Anchetă la Secţia 10 Poliţie din Capitală: Un bărbat a reclamat că a fost bătut de poliţişti

 Oficiali din Poliţia Capitalei au declarat, marţi, că şeful Secţiei 10 face verificări la nivelul subalternilor, după ce un bărbat, în vârstă de 55 de ani, i-a acuzat pe aceştia că l-au bătut în sediul unităţii.

Potrivit surselor citate, luni dimineaţă, pe strada Traian din Sectorul 3 al Capitalei, bărbatul s-ar fi bătut cu un vecin. Seara, pe strada respectivă a izbucnit un nou conflict, iar la 112 a fost primit un apel anonim, prin care s-a anunţat că într-o curte se bat mai multe persoane.

La faţa locului a fost trimis un echipaj al Secţiei 10, iar poliţiştii l-au văzut pe bărbatul în vârstă de 55 de ani întins pe jos, plin de sânge şi cu leziuni evidente la mâini şi picioare. Echipajul de poliţie l-a scos pe bărbat din curte, iar acesta, care mirosea a alcool, a început să facă scandal şi să-şi înjure vecinii, potrivit poliţiştilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ancheta-la-sectia-10-politie-din-capitala-un-barbat-a-reclamat-ca-a-fost-batut-de-politisti-11215063
11215063
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.