Anchetă în Franţa privind DISPARIŢIA directorului Interpol

Postat la 05 octombrie 2018 55 afişări

Poliţia din Franţa a lansat o anchetă privind dispariţia lui Meng Hongwei, în vârstă de 64 de ani, care a fost dat dispărut săptămâna trecută, după ce a plecat într-o călătorie în ţara sa natală, China, informează presa din Hexagon.

Anchetă în Franţa privind DISPARIŢIA directorului Interpol

Meng Hongwei locuieşte la Lyon cu soţia şi copiii săi, care nu au mai reuşit să-l contacteze după ce acesta a plecat pe data de 29 septembrie într-o călătorie în China, relatează cotidianul The Independent, citând presa locală.

Ales preşedinte al Interpol în noiembrie 2016, mandatul lui Meng Hongwei ar urma să se încheie în 2020.

Anterior, Meng Hongwei a fost adjunct al ministrului Securităţii publice din China, director al Pazei de Coastă şi adjunct al şefului Administraţiei Oceanice de Stat.

Interpol a transmis că organizaţia "cunoaşte informaţiile din presă în legătură cu presupusa dispariţie a preşedintelui Interpol, Meng Hongwei", precizând că "această chestiune este relevantă pentru autorităţile din Franţa şi China".

"Secretariatul General al Interpol nu va face mai multe comentarii" în legătură cu acest subiect, se mai afirmă în comunicatul dat publicităţii de organizaţia internaţională pentru cooperare poliţienească.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.