Cartierul din Bucureşti unde preţurile la apartamente s-au prăbuşit cu 9.000 de euro ”peste noapte”

Autor: Bogdan Alecu Postat la 11 octombrie 2018 15960 afişări

Cartierul din Bucureşti unde preţurile la apartamente s-au prăbuşit cu 9.000 de euro ”peste noapte”

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti au înregistrat în septembrie o uşoară creştere faţă de luna anterioară, 300 de euro sau 0,3%, potrivit indexului imobiliar al ZF, realizat în colaborare cu Coldwell Banker, pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic. Comparativ cu septembrie 2018, majorarea preţului mediu este de şase procente sau 5.200 de euro.

„În septembrie s-a înregistrat cel mai mic ritm de creştere anuală înregistrat în 2018. Dacă şi în următoarele trei luni vom avea o evoluţie nesemnificativă, similară cu cea din septembrie, ritmul va scădea ţinând cont de faptul că în 2017 s-a înregistrat o creştere de 2.000 de euro numai în toamnă. Dacă raportăm la ianuarie, atunci creşterea preţurilor este de 1,85%“, au spus oficialii de la Coldwell Banker.

În cartierul Vitan, preţurile au scăzut în luna septemrbie la 97.000 de euro, faţă de 108.000 euro în luna august. 

Vedeţi AICI graficul complet cu toate comparaţiile 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.