ANAF oferă opţiunea obţinerii pe cale virtuală a numărului unic de identificare pentru casele de marcat

Postat la 01 august 2018 42 afişări

Operatorii economici au posibilitatea de a depune, prin intermediul Spaţiului Privat Virtual, documentele aferente procesului de solicitare şi atribuire a numărului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice fiscale, se precizează într-un comunicat de presă al ANAF, de miercuri.

ANAF oferă opţiunea obţinerii pe cale virtuală a numărului unic de identificare pentru casele de marcat

Spaţiul Privat Virtual le permite utilizatorilor de aparate de marcat electronice fiscale să depună Formularul C 801. Acesta reprezinta cererea de atribuire a numărului de ordine din Registrul de evidenţă a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate în judeţ/municipiul Bucureşti sau a numărului unic de identificare din aplicaţia informatică a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Formularul C 801 este disponibil pe site-ul ANAF, la rubrica Servicii Online - Declaraţii Electronice. Informaţii despre completarea şi transmiterea cererii, respectiv documentele care trebuie ataşate, se regăsesc în ghidul publicat pe site-ul ANAF, la secţiunea "Servicii Online/"Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat)".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.