O nouă provocare online care pune în pericol vieţile tinerilor

Postat la 31 iulie 2018 342 afişări

Internetul nu duce lipsă de tot felul de provocări între tineri. Unele au efecte benefice, precum celebrul „Ice Bucket Challenge”, care a dus la strângerea a milioane de dolari către cercetare pentru căutrea unui tratament pentru Scleroză, în timp ce altele duc doar la rănirea celor care încearcă să le realizeze.

O nouă provocare online care pune în pericol vieţile tinerilor

Cea mai recentă astfel de provocare online se numeşte „In My Feelings” Challenge şi implică săritul dintr-o maşină în mers şi realizarea unei rutine de dans pe melodia omonimă a rapperului Drake, potrivit Go4it.

Provocarea a început printr-o rutină de dans realizată pe baza melodiei de către un Instagrammer cunoscut sub numele de „TheShiggyShow”, însă a evoluat în ceva complet diferit. În ciuda faptului că mulţi nu îşi pun viaţa în pericol, încercând doar să recreeze dansul realizat de Shiggy, alţii duc provocarea la un alt nivel, sărind din maşini în mişcare, rănindu-se. Până acum nu au fost înregistrate răni grave sau decese, însă aceste manifestări în public sunt ilegale.

Citeşte continuarea articolului >>>

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.