AMENDĂ de 4.500 pentru şoferii care nu au asta la ei când sunt opriţi. Puţini ştiu cât de mult trebuie să plătească

Postat la 08 iunie 2023 735 afişări

AMENDĂ de 4.500 pentru şoferii care nu au asta la ei când sunt opriţi. Puţini ştiu cât de mult trebuie să plătească

Şoferii care circulă pe drumurile publice din România primesc o veste proastă de la CNAIR dacă nu au achitat o anumită taxă. Amenzile se apropie de 1.000 de euro pentru o anumită categorie de autovehicule. Deja au fost instalate peste 100 de camere de control la nivel naţional.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a mărit sancţiunile pentru şoferii prinşi circulând fără rovinietă.

Totodată, CNAIR transmite că a amplasat peste 100 de camere de control pe drumurile naţionale şi autostrăzi din România, făcând astfel dificilă evitarea amenzilor pentru lipsa rovinietei.

Potrivit legislaţiei în vigoare, autorităţile au la dispoziţie maximum patru luni pentru a sancţiona un şofer surprins fără rovinietă, iar după acest termen, fapta se prescrie.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenda,
lipsa,
oprire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.