Ambţia lui Floyd „Money” Mayweather: Retras din box, el a devenit proprietarul unui club de striptease şi vrea să contruiască cel mai înalt zgârie-nori din New York

Autor: Alex Ciutacu Postat la 05 iunie 2018 52 afişări

Ambţia lui Floyd „Money” Mayweather: Retras din box, el a devenit proprietarul unui club de striptease şi vrea să contruiască cel mai înalt zgârie-nori din New York

Fostul multiplu campion mondial la box, Floyd Mayweather, s-a retras anul trecut după 50 de meciuri fără înfrângere şi a dezvoltat interese pentru jocurile de noroc, cluburi de striptease şi imobiliare, potrivit Business Insider.

Planurile lui Mayweather au fost întotdeauna ambiţioase, însă ultimul său proiect le depăşeşte pe toate. Fostul boxer, în vârstă de 41 de ani, a anunţat că este implicat în proiectul One Vanderbilt – un zgârie-nori care se construieşte în prezent în New York.

„Am lucrat cu băieţii mei de pe imobiliare”, a spus Mayweather în cadrul unui interviu pentru canalul de YouTube Fight Hype.

„Proiectul la care lucrez acum se numeşte One Vanderbilt. Va fi cea mai înaltă clădire din New York. Va fi mai înaltă chiar şi decât Empire State Building”.

Mayweather susţine că One Vanderbilt va fi finalizat în 2020 şi va avea o înălţime de 397 de metri, ceea ce înseamnă mai puţin decât One World Trade Center, care are o înălţime de peste 500 de metri.  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
box,
new york,
retragere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.