Am primit banii. Când vom avea drumurile? Trei proiecte majore de infrastructură rutieră intră în linie dreaptă

Postat la 25 iulie 2017 773 afişări

Trei proiecte de infrastructură rutieră din România, în valoare de peste 400 de milioane de euro, au fost aprobate spre finanţare de comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu.

Am primit banii. Când vom avea drumurile? Trei proiecte majore de infrastructură rutieră intră în linie dreaptă

407 milioane de euro din fondurile politicii de coeziune sunt investite în trei proiecte de infrastructură rutieră, care vor îmbunătăţi interconectarea şi, într-un orizont apropiat, vor duce la creştere economică şi crearea de noi locuri de muncă în vestul României, se arată într-un comunicat al Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

"Aceste proiecte, finanţate de Uniunea Europeană, au triplul obiectiv de a îmbunătăţi securitatea rutieră, de a contribui la dezvoltarea economică a regiunilor vizate şi de a consolida coeziunea teritorială din România", a argumentat comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.