Altmaier: Negocierile comerciale dintre Europa şi Statele Unite vor fi dificile

Postat la 27 august 2019 32 afişări

Negocierile comerciale dintre Europa şi Statele Unite vor fi dificile, dar contextul economic actual creşte şansele ca cele două părţi să ajungă la un acord, a declarat marţi Peter Altmaier, ministrul german al Economiei, conform Reuters.

Altmaier: Negocierile comerciale dintre Europa şi Statele Unite vor fi dificile

„Negocierile care urmează vor fi dificile”, a declarat Altmaier într-un interviu pentru postul de televiziune Deutschlandfunk.

„Am fost acolo (în Statele Unite, n.red.) în luna iunie şi am ajuns la concluzia că, pentru Administraţia Statelor Unite, găsirea unei soluţii este mai importantă decât continuarea conflictului”, a adăugat ministrul german.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a semnat la începutul lunii august un acord cu Uniunea Europeană privind creşterea exporturilor americane de carne de vită în spaţiul comunitar, măsură ce indică o posibilă îmbunătăţire a relaţiilor comerciale tensionate între partenerii transatlantici.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
negocieri,
statele unite,
europa,
declaratii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.