Alpha Bank a lansat un nou serviciu pentru vizualizarea online a extraselor de cont

Postat la 12 decembrie 2012 61 afişări

Alpha Bank România a lansat noul serviciu Alpha e-statements, care permite vizualizarea online, în orice moment şi de oriunde, a extraselor de cont şi card de credit. Serviciul este oferit gratuit tuturor clienţilor persoane fizice.

Prin Alpha e-statements, clienţii Alpha Bank au posibilitatea să primească informaţii detaliate despre fondurile pe care le au la dispoziţie în conturile personale, despre tranzacţiile efectuate pe conturi curente sau conturi de economii, informaţii despre carduri, servicii de cont (standing order şi direct debit), depozite sau credite.

Alpha e-statements permite citirea şi prelucrarea offline a informaţiilor financiare, datorită opţiunilor de salvare şi export în format PDF sau EXCEL. Accesul şi activarea serviciului se realizează exclusiv online, în baza elementelor de identificare deţinute de fiecare client. Serviciul poate fi accesat de pe orice terminal cu conexiune la internet, inclusiv de pe telefoane mobile şi tablete.

"Pentru toate instituţiile financiare este tot mai evident că tendinţa de digitalizare reprezintă o oportunitate de a modela relaţia client-bancă, în interesul ambilor parteneri, eliminând barierele impuse de orele de program cu publicul. Revoluţia mobilă generează un nou concept în banking: banca oriunde, oricând", a declarat Sergiu Oprescu, preşedintele executiv al Alpha Bank România.

Alpha e-statements completează oferta de servicii electronice adresată clienţilor persoane fizice. Alături de noua platformă non-tranzacţională Alpha e-statements, banca oferă clienţilor şi platforma Alpha Click pentru realizarea tranzacţiilor online, Alpha Bank fiind una dintre primele bănci care au dezvoltat serviciul de internet banking în România.

Alpha Bank România a încheiat anul trecut pe locul al optulea în sistem, cu active de 3,9 mld. euro, în scădere cu 22% faţă de 2010.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alpha-bank-a-lansat-un-nou-serviciu-pentru-vizualizarea-online-a-extraselor-de-cont-10389065
10389065
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.