Alina Denciu, soţia medicului erou de la ATI Neamţ: „El atât spunea...eu sunt bine, ceilalţi ardeau”

Postat la 16 noiembrie 2020 202 afişări

Alina Denciu, soţia medicului erou de la ATI Neamţ: „El atât spunea...eu sunt bine, ceilalţi ardeau”

Alina Denciu, soţia medicului erou de la Piatra Neamţ, a vorbit cu soţul său la scurt timp după producerea incidentului din secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ şi a constatat că el era marcat de ceea ce văzuse în secţie. Soţia, care este tot medic, aprobă decizia autorităţilor privind Belgia.

Alina Denciu a povestit conversaţia telefonică pe care a avut-o cu soţul său imediat după incident. El i-a spus că este bine şi că era marcat de ceea ce văzuse în secţia incendiată.

„Era încrezător că va fi bine. Nu am discutat despre ce s-a întâmplat. El atât spunea.. eu sunt bine, ceilalţi ardeau. Era siderat de ce se întâmplase şi de ceea ce văzuse acolo. Nu pot să spun că era calm, era într-o stare de agitaţie, de oroare de ceea ce văzuse”, a povestit Alina Denciu la Digi 24.

Soţia a mai dezvăluit faptul că împreună cu el a luat decizia să rămână în România pentru a practica medicina.

„Soţul meu lucra de un an la spital, a venit din Bruxelles de la anestezie. Eu am zis că vreau să rămân să practic această meserie, să ajut românii nu să mă duc în altă parte şi din cauza aceasta a rămas în ţara cu mine”, a mai relatat Alina Denciu.

Soţia medicului erou mai consideră că transferul în Belgia reprezintă cea mai bună alegere a specialiştilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medic,
neamt,
sotie,
erou

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.