"Alertă specială" în Japonia. Centrala Fukushima, ameninţată de un taifun violent

Postat la 16 septembrie 2013 37 afişări

Puternicul taifun Man-yi traversa luni dimineaţa sudul Japoniei, cu ploi "fără precedent" în mai multe regiuni plasate "sub alertă specială", iar centrala de la Fukushima se pregătea să înfrunte acest fenomen violent care a lăsat în urmă dispăruţi, răniţi şi pagube, în vest.

"Alertă specială" în Japonia. Centrala Fukushima, ameninţată de un taifun violent

 Taifunul, al 18-lea din acest sezon în Asia, s-a abătut luni asupra insulei principale, Honshu, la nivelul prefecturii Aichi, în partea central-sudică, la ora locală 7.40 (1.40, ora României), a anunţat Agenţia de Meteorologie.

El era însoţit de rafale puternice de vânt, de până la 160 de kilometri pe oră, şi de ploi calificate în anumite locuri ca "teribile", pe un perimetru extins.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alerta-speciala-in-japonia-centrala-fukushima-amenintata-de-un-taifun-violent-11338509
11338509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.