ALERTĂ ANM: Gerul pune stăpânire pe România

Postat la 29 noiembrie 2018 26 afişări

Vremea se va menţine deosebit de rece în toată ţara, pe parcursul nopţilor şi al dimineţilor urmând să fie ger în mare parte a ţării, se arată într-o actualizare a prognozei ANM publicată joi, valabilă pentru perioada 29 noiembrie -2 decembrie.

ALERTĂ ANM: Gerul pune stăpânire pe România

 

Începând de joi de la ora 14.00 până în 2 decembrie, ora 10, vremea se va menţine deosebit de rece în toată ţara.

 

Temperaturile vor continua să fie permanent negative în majoritatea regiunilor, iar în cursul nopţilor şi al dimineţilor va fi ger, respectiv temperaturi sub minus 10 grade în nordul, nord-estul şi centrul ţării, local în sud şi est şi izolat în rest.

 

Joi şi vineri vântul va prezenta intensificări cu viteze de 45 - 55 km/h, în sudul Moldovei şi al Banatului, în jumătatea de est a Munteniei şi în Dobrogea, iar pe litoral vor fi rafale de 60 - 70 km/h.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ger,
anm,
alerta,
romania,
mentinere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.