Georgiana Gheorghe, fondator Clatette: „Pentru cine este curajos şi ambiţios există o şansă aici!” - VIDEO

Autor: Ioana Matei, Roxana Cârcior Postat la 28 noiembrie 2018 158 afişări

Georgiana Gheorghe, antreprenoarea care a ales să dezvolte un business pe placul românilor cu un ritm de viaţă alert, clătitele gata făcute, ce pot fi cumpărate direct de pe raftul magazinelor, consideră că în România există cele mai multe oportunităţi.

„Mie mi se pare că la mine în ţară, pe pământul unde m-am  născut şi în limba în care am învăţat şi ştiu să vorbesc, cred că aici există cele mai multe oportunităţi. Eu nu cred că sunt mult mai multe şanse în afară - poţi să încerci, poţi să şi reuşeşti, oricum pentru cine este bun, ambiţios şi curajos, există o şansă aici. Eu simt că se întâmplă ceva în societate - antreprenorii de generaţie 45 - 50 de ani s-au detaşat puţin de propriul business şi sunt mult mai implicaţi în dezvoltarea societăţii actuale. Sunt implicaţi într-o grămadă de organizaţii care au proiecte în sensul ăsta - de a-i aduce, de a-i convinge să se întoarcă şi cred că nu o fac degeaba, eu cred că oamenii ăştia ştiu ce vorbesc. Chiar dacă nu s-au implicat în zona politică şi stau departe de ea, sunt foarte atenţi la ce se întâmplă în zona legislativă şi încearcă să schimbe lucrurile, să le mişte, să-i convingă pe oamenii care au plecat din ţară că sunt oportunităţi aici, la noi în ţară.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fondator

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.