Alegerea vicepreşedintelui CSM şi revocarea judecătorilor Cristi Danileţ şi Alina Ghica, amânate

Postat la 13 februarie 2013 34 afişări

Consiliul Superior al Magistraturii a amânat, miercuri, alegerea vicepreşedintelui, în urma solicitării lui Adrian Bordea, singurul candidat pentru această funcţie, precum şi luarea unei decizii privind revocarea judecătorilor Cristi Danileţ şi Alina Ghica din CSM.

Judecătorul Adrian Bordea a cerut amânarea pentru o dată ulterioară a procedurii de alegere a vicepreşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, invocând că procedura ar dura, iar mulţi membri ai CSM trebuie să meargă la şedinţele de bilanţ de la instanţe şi parchete.

Totodată, a fost amânată şi luarea unei decizii privind revocarea din CSM a judecătorilor Cristi Danileţ şi Alina Ghica.

Alegerea vicepreşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii era primul punct pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a Plenului CSM.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alegerea-vicepresedintelui-csm-si-revocarea-judecatorilor-cristi-danilet-si-alina-ghica-amanate-10559131
10559131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.