"Aladdin" si "Alice in Tara Minunilor" pe DVD se lanseaza in Romania de Ziua Copilului

Postat la 31 mai 2011 178 afişări

Pro Video lanseaza in premiera pe DVD desenele animate clasice "Aladdin" si "Alice in Tara Minunilor". Lansarea are loc de 1 iunie, Ziua Copilului, in Diverta Baneasa Shopping City din Bucuresti, incepand cu ora 18.

Evenimentul este insotit de o reprezentatie de teatru de papusi, sesiuni de facepainting, de modelat baloane si concursuri cu premii pentru copii.

Pavel Bartos, Octavian Strunila si Catalin Radu Tanase vor petrece si ei cateva ore aici, impreuna cu fiicele lor. Nu vor lipsi nici Carmen Tanase si Doinita Oancea, o parte dintre membrii familiei State din apreciatul serial de televiziune "Mostenirea", sositi si ei sa sarbatoreasca Ziua Copilului la Diverta.

"Aladdin", cea de-a 31-a animatie din seria Walt Disney Animated Classics, inspirata din seria de povesti "O mie si una de nopti", are la baza o serie de legende din folclorul arab. Cu o coloana sonora de exceptie, precum si cu o serie de personaje fascinante, animatia ii poarta pe cei mici intr-o lume idilica in care un duh smecher poate transforma orice dorinta in realitate. Succesul animatiei in randul copiilor a dus la continuarea povestii cu alte doua filme extrem de apreciate: "Aladdin si Regele Hotilor" si "Intoarcerea lui Jafar".

Editia aniversara de 60 de ani a animatiei "Alice in Tara Minunilor" da viata personajelor cunoscute din povestirea lui Lewis Carroll: Alice, Palarierul Nebun, Iepurele Alb sau Pisica de Cheshire. Realizata sub supravegherea lui Walt Disney insusi, pelicula ramane pana in ziua de azi una de referinta din istoria Disney.

Pro Video este, incepand de anul trecut, partener oficial si reprezentant al Walt Disney Studios Home Entertainment in Romania.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aladdin-si-alice-in-tara-minunilor-pe-dvd-se-lanseaza-in-romania-de-ziua-copilului-8298735
8298735
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.