Air France KLM lansează o promoţie cu tarife reduse cu până la 40%

Autor: Ioana Matei Postat la 05 ianuarie 2017 227 afişări

Air France KLM lansează o promoţie cu tarife reduse cu până la 40%

Air France KLM a anunţat lansarea celei mai importante campanii promoţionale din an, prin care reduce preţul biletelor de avion cu până la 40%, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Astfel, pasagerii operatorului vor beneficia de preţuri reduse la destinaţii exotice precum: Zanzibar, Bangkok, Mexico City, Punta Cana, Havana, Rio de Janeiro etc.

Potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei, un bilet dus-întors la Delhi începe de la 409 euro, Beijing de la 419 şi Bangkok de la 539 euro. Turiştii îşi pot achiziţiona bilete la preţuri reduse pentru metropole ca Hong Kong şi Singapore de la 549 euro, zbor dus-întors şi Tokyo de la 619 euro.

Pe continetul nord-american preţurile încep de la 510 euro un bilet dus-întors la New York, 522 euro un bilet dus-întors spre Miami şi 607 euro pentru un bilet dus-întors la Toronto.

Pentru călătorii care doresc să trăiască experienţa unui safari în Africa, Air France KLM a pus în vânzare bilete dus-întors începând de la 559 euro spre Johannesburg şi 619 euro spre Nairobi.

Turiştii vor putea să îşi rezerve destinaţia dorită până pe 26 Ianuarie 2016, iar călătoria va trebui efectuată până pe 10 decembrie 2017.

Călătorii beneficiază de scăderea tarifului pentru zborurile Bucureşti – Amsterdam, iar un bilet KLM dus-întors începe de la 129 euro. Spre Paris, preţul biletelor de avion începe de la 159 euro, bilet dus-întors cu Air France. De asemenea, KLM oferă reduceri şi spre alte oraşe europene: Copenhaga de la 149 euro, Manchester de la 163 euro, Aberdeen şi Helsinki de la 179 euro.

Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Perioada de călătorie pentru Europa este până pe 30 iunie 2017. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.