Cascada Bigăr, o destinaţie de poveste chiar şi pe timpul iernii - FOTO

Postat la 05 ianuarie 2017 764 afişări

De o frumuseţe răpitoare fie vară, fie iarnă, cu peisaje care pur şi simplu îţi taie respiraţia, minunea naturii este aşezată în inima Banatului. Iar, pentru cei care încă nu ştiu, cascada a fost desemnată printre cele mai frumoase din lume.

Apele izbucului Bigăr nu au fost atinse de suflarea Prinţesei gheţurilor. Aşa că localnicii dar şi turiştii se pot bucura în continuare de susurul de poveste al uneia dintre cele mai frumoase cascade din lume, aşa cum este considerată de site-urile de turism. În schimb, suflarea rece a iernii a învăluit pereţii de stâncă ai canionului Miniş şi i-a transformat în metereze si turle de gheaţă.

Palatul de cleştar i-a impresionat pe turiştii care au venit pentru prima dată la Bigăr. Cascada, monument al naturii, face parte din Rezervaţia naturală Parcul Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa şi este locul de trecere al Paralelei 45 prin România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.