Afacerile Remax România au crescut cu peste 35% în primul semestru din 2018

Autor: Andra Stroe Postat la 23 iulie 2018 101 afişări

Potrivit reprezentanţilor companiei, în primul trimestru al anului 2018, valoarea comisioanelor totale încasate din intermedierile imobiliare în este cu 35% mai mare comparativ cu acelaşi interval din anul precedent.

Afacerile Remax România au crescut cu peste 35% în primul semestru din 2018

„În primul semestru din 2018, Remax România a cunoscut o creştere constantă a afacerilor, tendinţă ce a marcat evoluţia companiei în ultima vreme. Suntem de părere că aceasta se va menţine şi în perioada următoare şi se va reflecta în toate direcţiile de dezvoltare a companiei, de la volumul, respectiv valoarea tranzacţiilor intermediate, până la extinderea reţelei cu noi birouri şi agenţi”, a declarat Răzvan Cuc, director regional Remax România.

Cele mai multe intermedieri au avut loc în aceleaşi oraşe aflate şi în topurile precedente, Bucureşti, Cluj şi Braşov, pieţe cu un potenţia crescut în domeniul imobiliar. Dintre acestea, birourile din Bucureşti, Cluj, Braşov au intermediat cel mai mare număr de tranzacţii, urmate în clasament de cele din Sibiu, Arad şi Piatra Neamţ.

În ceea ce priveşte tipul de proprietăţi tranzacţionate de către companie, ponderea celor de pe segmentul rezidenţial a fost de 72%, urmate de cele comerciale (11%), industriale (9%) şi terenuri (8%). În total, în perioada menţionată, birourile Remax au intermediat 84% vânzări şi 16% închirieri.

Reprezentanţii Remax estimează până la finele lui 2018 o cifră de afaceri de până la 2,8 milioane de euro, în creştere cu aproximativ 40% comparativ cu rezultatele raportate anul trecut. De asemenea, compania îşi propune să extindă reţeaua Remax cu până la 40 de birouri până la finalul lui 2018 (în creştere cu peste 80% faţă de perioadă anterioară) şi cu până la 300 de agenţi, în ceştere cu 50% faţă de 2017.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.