LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Zborurile la clasa "business" sunt pe cale de disparitie

Postat la 24 martie 2010 16 afişări

Faptul ca bugetele de calatorii ale companiilor au fost taiate la sange este stiut. Faptul ca operatorii aerieni scot cat mai multe oferte speciale pentru calatoriile la “business class” si ca deruleaza programe de marketing pentru a atrage cat mai multi clienti este si el stiut. Insa lucrurile s-au complicat si mai mult incepand cu acest an. Diferenta de pret intre un bilet la clasa economy si unul la clasa business a ajuns sa fie doar de 10%-20% si deja, unele companii aeriene au introdus o clasa intermediara intre cea economica si cea business. Va ajunge ultima sa dispara de tot din peisajul aerian? Companiile de zbor spun totusi ca nu.

Agentiile de turism specializate pe clientii corporate spun ca acest segment a avut de suferit, evident din cauza taietii bugetelor de calatorii si ca singurii "privilegiati" de a mai calatori la clasa business sunt doar cei care au de parcurs distante foarte mari, iar zborurile implica un grad ridicat de risc. Restul, adica cei care au de ajuns in destinatii europene, vor trebui sa se multumesca cu biletele la sectiunea economy, cel putin pana cand vom iesi din criza.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
clasa business,
disparitie,
avioane
/actualitate/afaceri/zborurile-la-clasa-business-sunt-pe-cale-de-disparitie-5773560
5773560
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.