Zara la Iasi si Timisoara

Postat la 22 mai 2008 75 afişări

Pe langa Zara - cel mai mare lant de magazine din portofoliul sau - Inditex duce in IuliusMall din Iasi si Timisoara, alte patru marci - Pull and Bear, Bershka, Stradivarius si Oysho. De anul acesta, spaniolii au preluat integral managementul direct pentru Romania.

Cele cinci magazine care vor fi deschise, pana la sfarsitul acestui an, in IuliusMall Iasi, ocupa o suprafata de peste 3.200 de metri patrati.

Pentru IuliusMall Timisoara conditiile contractuale semnate cu spaniolii de la Inditex prevad deschiderea magazinelor Zara, Bershka, Pull and Bear, Oysho si Stradivarius in prima parte a anului viitor, pe o suprafata de peste 3000 mp, in extensia centrului comercial la care se lucreaza in prezent.

IuliusMall Timisoara are acum suprafata totala de 83.000 mp, insa la finalul lucrarilor aceasta se va ridica la 177.613 mp. Valoarea investitiei ajunge la 45 de mil. euro.

Cei aproape 95.000 mp care vor forma noul corp al IuliusMall vor fi structurati pe cinci niveluri. Doua dintre niveluri sunt rezervate parcarii acoperite de 1000 de locuri. Un alt nivel, respectiv 14.000 de mp, este deja inchiriat companiei Auchan, care isi va deschide aici primul hipermarket din partea de vest a tarii. Alti 3.000 mp sunt destinati pentru Food Court care va avea 1.700 de locuri. Restul suprafetelor vor fi folosite pentru a aduce in premiera in Timisoara retaileri nationali si internationali.

Prima confirmare a venit din partea Inditex, proprietarul brandurilor Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Oysho Zara Home si Massimo Dutti, care detine 3.824 de magazine in 69 de tari.

In Romania, spaniolii opereaza o retea de cate trei magazine Zara si Pull and Bear, cate doua magazine pentru brandurile Bershka, Stradivarius si Oysho si cate un magazin pentru Zara Home si Massimo Dutti.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/zara-la-iasi-si-timisoara-2652748
2652748
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.