Youtube va avea subtitrari in limba engleza

Postat la 08 martie 2010 21 afişări

YouTube, site-ul de videosharing detinut de Google, a introdus la sfarsitul saptamanii trecute un sistem de subtitrari in limba engleza pentru toate videoclipurile

Pentru inceput sistemul nu functioneaza atat de bine, deci nu este disponibil decat pentru videoclipurile in care sunetele sunt foarte clare, potrivit oficialilor Google, scrie technology.canoe.ca. Reprezentantii YouTube au declarat ca intentioneza sa introduca subtitrari si in alte limbi in urmatoarele luni. In plus, oficialii site-ului de videosharing i-au rugat pe utilizatori sa integreze ei in videoclipuri subtitrarile proprii pentru o buna functionare a sistemului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
subtitrare,
YouTube,
Google
/actualitate/afaceri/youtube-va-avea-subtitrari-in-limba-engleza-5724805
5724805
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.