Xerox a lansat sistemul de procesare electronica a cecurilor

Postat la 07 aprilie 2009 121 afişări

Xerox Romania, companie ce ofera servicii de management al documentelor a lansat serviciul de procesare electronica a cecurilor, procedura ce urmareste reducerea costurilor cu cel putin 10%, diminuarea activitatilor manuale ale personalului bancar cu peste 50% si o corectitudine de 99% pentru datele procesate.

„Sistemul electronic de procesare a cecurilor imbunatateste tranzactiile, prin accesarea online, elimina transportul documentelor fizice si permite integrarea automata cu sistemele nationale de validare si verificare”, a spus Razvan Botezatu, XGS Manager, Xerox Romania si Republica Moldova. „Tehnologiile ICR, pentru recunoasterea inteligenta a scrisului de mana si OCR, pentru recunoasterea optica a caracterelor asigura arhivarea electronica si regasirea in timp real a tuturor documentelor, prin cautarea dupa cuvinte cheie”, a completat acesta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Xerox,
cecuri,
electronica,
Razvan Botezatu
/actualitate/afaceri/xerox-a-lansat-sistemul-de-procesare-electronica-a-cecurilor-4172733
4172733
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.