Voronin: Patriciu i-a cerut lui Filat sa-i inapoieze banii din campania electorala

Postat la 11 martie 2010 9 afişări

Presedintele PCRM, Vladimir Voronin, a declarat, joi, ca omul de afaceri roman Dinu Patriciu i-a cerut liderului PLDM, Vlad Filat, sa-i dea inapoi banii pe care i-ar fi oferit in campania electorala, relateaza ProTV Chisinau.

Conform sursei citate, pentru aceasta Filat ar fi pregatit 10 TIR-uri cu tigari pentru a face contrabanda, care trebuiau sa ajunga in Romania. Doua dintre ele ar fi trecut Prutul cu succes, iar al treilea ar fi fost retinut de vamesii romani la sfarsitul saptamanii trecute. Captura vamesilor romani ar fi fost posibila datorita neintelegerilor dintre presedintele Romaniei, Traian Basescu, si omul de afaceri Dinu Patriciu, a mentionat aceeasi sursa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/voronin-patriciu-i-a-cerut-lui-filat-sa-i-inapoieze-banii-din-campania-electorala-5737508
5737508
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.