Vladescu: Nu ne mai putem intinde mai mult decat ne este patura

Postat la 08 mai 2010 15 afişări

Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a explicat intr-un interviu acordat Ştirilor Pro TV de ce a fost nevoie sa se taie cheltuielile cu salariile si pensiile, in loc de a mari taxele platite de toata lumea.

"Nu ne mai putem intinde mai mult decat ne este patura si nici nu putem sa punem in carca sectorului privat plata huzurului din cel de Stat! " Cam aceasta este principala concluzie formulata de ministrul Sebastian Vladescu.

Masurile la care se angajeaza Romania vor duce la o adevarata revolutie in sectorul bugetar, iar pentru a fi puse in aplicare este nevoie de un pachet de 10-12 legi nou-noute. Iar de data aceasta, cei care sunt mai sus vor plati mai mult, promite ministrul Finantelor, intr-un interviu acordat Stirilor PRO TV si www.incont.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/vladescu-nu-ne-mai-putem-intinde-mai-mult-decat-ne-este-patura-6101437
6101437
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.