Vinerea in care Google a pus in loc de logo jocul Pac-Man a adus economiei americane pierderi de 120 mil. dolari

Postat la 25 mai 2010 16 afişări

Logo-ul animat afisat de motorul de cautare Google incepand de vineri pentru sarbatorirea a 30 de ani de la lansarea pe piata a jocului Pac-Man a redus productivitatea cu cateva milioane de dolari, conform unui analist.

Vineri, ca urmare a postarii jocului Pac-Man pe site-ul Google angajatii ar fi consumat cu acest joc cinci milioane de ore de munca, pierderile aduse economiei americane ridicandu-se la 120 milioane dolari, declara Tony Wright, fondatorul firmei Rescue Time, care ofera companiilor unelte de masurare a productivitatii muncii.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
Pac - Man,
Google,
pierderi
/actualitate/afaceri/vinerea-in-care-google-a-pus-in-loc-de-logo-jocul-pac-man-a-adus-economiei-americane-pierderi-de-120-mil-dolari-6172212
6172212
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.