Videanu: Lunile urmatoare vor insemna inceputul relansarii economice a Romaniei

Postat la 13 martie 2010 17 afişări

Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Sibiu, ca, potrivit datelor economice inregistrate in ultimele patru luni, "lunile urmatoare vor insemna inceputul relansarii economice a Romaniei".

Ministrul Economiei a apreciat că Romania a intrat deja intr-un proces de "relansare a productiei industriale" si a precizat ca aceasta situatie va aduce dupa ea si relansarea sectorului serviciilor.

"In ultimele patru luni, productia industriala, sustinuta de energie si gaze, a avut o crestere medie de peste cinci la suta. In ianuarie am avut o crestere industriala de 6,8 la suta. Avand in vedere ca producţia industriala este baza pentru cresterea economica si in zona serviciilor, sunt, de asemenea, optimist ca lunile următoare vor insemna inceputul relansarii economice a Romaniei", a declarat Adriean Videanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/videanu-lunile-urmatoare-vor-insemna-inceputul-relansarii-economice-a-romaniei-5743130
5743130
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.