Vasilescu: Taranii nu inteleg ca nu pot castiga daca pacalesc clientii

Postat la 26 noiembrie 2010 17 afişări

Taranii romani nu inteleg ca nu pot castiga din faptul ca pacalesc "azi un client si maine altul" prin vanzarea de produse cu standarde reduse de calitate, iar acest lucru afecteaza dezvoltarea tarii, considera consilierul guvernatorul BNR Adrian Vasilescu.

"Vine acum un taran in Bucuresti si in orasele tarii, unde s-au deschis aceste targuri cu produse traditionale. Nu intelege taranul roman, si nici nimeni nu il ajuta, ca nu poate sa castige din faptul ca pacaleste azi un client si maine altul. Produsele lor sunt murdare, sunt netraditionale. Branza cu apa multa, da branza de vaci si minte ca e de capra. Acestea sunt probleme care nu sunt marunte, sunt probleme ale acestei societati si sunt probleme care ne tin pe loc. Pentru ca daca nu avem agricultura este pentru ca nu avem servicii care sa sprijine agricultura", a declarat vineri Vasilescu, la seminarul "Cum va depasi Romania criza economica?".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
Vasilescu,
tarani,
vanzari,
romani,
pacaleala
/actualitate/afaceri/vasilescu-taranii-nu-inteleg-ca-nu-pot-castiga-daca-pacalesc-clientii-7752724
7752724
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.