Ursus externalizeaza administrarea personalului catre TotalSoft

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 07 octombrie 2010 116 afişări

Producatorul de bere Ursus Breweries, cu patru fabrici la Timisoara, Buzau, Brasov si Cluj-Napoca, a externalizat serviciile de calcul salarial si administrare a personalului catre furnizorul de soft pentru afaceri TotalSoft.

TotalSoft a conceput pentru Ursus o solutie compusa din servicii de salarizare, administrare de personal si eCharisma, platforma web pentru administrarea datelor si comunicarea directa cu angajatii, in urma deciziei Ursus de a eficientiza activitatile departamentului de resurse umane. TotalSoft a preluat astfel si atributiile de administrare a datelor din sediile producatorului de bere, activitati de rutina de care va fi degrevata echipa interna de resurse umane.

"In urma eficientizarii intregii activitati de resurse umane si salarizare prin externalizarea serviciilor TotalSoft ne asteptam la o reducere a costurilor de administrare, precum si o mai buna gestionare a informatiilor", a spus Monica Soare, senior HR Manager la Ursus Breweries.

Prin sistemul Charisma sunt gestionate salariile a peste 10% din forta de munca activa a Romaniei si sunt calculate peste 25% din cele aproximativ 130.000 de salarii gestionate in regim de outsourcing pe piata.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ursus-externalizeaza-administrarea-personalului-catre-totalsoft-7455196
7455196
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.