URBB ataca piata apelor minerale

Postat la 26 mai 2009 19 afişări

Compania URBB, unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, prezenta atat pe piata berii, cat si pe cea a bauturilor racoritoare, isi extinde activitatea pe piata apelor minerale, prin dezvoltarea unui proiect de tip Greenfield.

Proiectul Greenfield de constructie a noii fabrici, amplasata in localitatea Bilbor, judetul Harghita, la 12 Km. de Borsec , pe drumul intre Toplita si Vatra Dornei, a fost deja demarat, urmand ca pana la sfarsitul anului in curs sa fie produse primele sticle. Investitia totala depaseste 10 milioane de euro.

 

"Intrarea URBB pe piata apei minerale face parte din strategia de dezvoltare a companiei pe piata bauturilor. Brandul pe care il vom dezvolta va pastra caracteristicile produselor din portofoliul nostru, fiind o marca premium", a declarat Shachar Shaine, Presedinte URBB & Carlsrom Beverage.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/urbb-ataca-piata-apelor-minerale-4453426
4453426
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.