UPC are un nou director financiar

Postat la 14 martie 2008 36 afişări

Severina Craiciu este noul director financiar al UPC Romania, dupa ce Dragos Tanase, cel care a detinut aceasta functie timp de sapte ani a preluat de la mijlocul lunii februarie functia de vicepresedinte in Finante si Administratie al companiei Rosia Montana Gold Corporation

Severina Craiciu a lucrat inainte la CA IB Romania, banca de investitii a Grupului Unicredit si are o experienta financiara si operationala variata, cu specializare pe industria de media si telecomunicatii. Economist prin educatie, ea a absolvit in 1996 Facultatea de Comert de la Academia de Studii Economice si este membru al ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), cea mai importanta organizatie mondiala a profesionistilor contabili.

Printre companiile pentru care a mai lucrat se numara CME Development Corporation in Londra, Metromedia International Telcell Inc. in Londra si Romania, KPMG in Bucuresti si Manchester. De asemenea, a fost Director General al Metromedia International Telcell in Lituania.

La sfarsitul lunii februarie si directorul UPC Romania a fost schimbat. Richard Anderson a plecat sa lucreze in cadrul companiei americane Liberty Global, locul sau la conducerea operatorului roman de telecomunicatii fiind luat de Jack Mikaloff. Acesta face parte dtn echipa UPC de 10 ani, timp in care a lucrat in mai multe tari din Europa.

Filiala locala a companiei americane Liberty Global, Inc este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra. Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, peste 1.300.000 de clienti din aproximativ 200 orase. De cand a intrat pe piata romaneasca, in 1992, UPC a investit peste 700 de milioane EUR, devenind astfel cel mai mare investitor american din tara.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/upc-are-un-nou-director-financiar-2454736
2454736
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.