Uniqa intra pe asigurari de viata, din 2010

Postat la 02 octombrie 2009 13 afişări

Actionarii companiei austriece vor au decis sa atace acest segment prin transformarea obiectului de activitate al companiei Agras, de la asigurari generale la asigurari de viata.

In momentul de fata, compania se afla in plin proces de completare si transmitere a documentatiei necesare in vederea obtinerii acestei modificari, urmand pasii si procedurile legale in vigoare pentru inceperea activitatii de viata.

Obiectivul Uniqa este de a lansa activitatea de viata pana la jumatatea anului 2010, dupa obtinerea aprobarilor necesare. Numele companiei Agras va fi schimbat in Uniqa Asigurari de Viata, proces insotit de o ampla campanie de relansare.

Uniqua Asigurari si-a sporit profitul cu 260% in primul semestru 2009 fata de primele sase luni ale anului 2008, inregistrand un rezultat financiar de 5,05 milioane de lei. In prezent, capitalul social al companiei este de 320,26 milioane de lei, dupa o crestere cu 121% a acestuia, la inceputul acestui an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigirari,
Uniqua,
asigirari de viata
/actualitate/afaceri/uniqa-intra-pe-asigurari-de-viata-din-2010-4954667
4954667
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.