Unilever isi ia CEO-ul de la Nestlé

Postat la 04 septembrie 2008 8 afişări

Unilever, grupul anglo-olandez de bunuri de larg consum, a anuntat joi, surprinzatoarea numire a lui Paul Polman (52 de ani), fost top manager al companiei Nestlé, ca viitor CEO, scrie Financial Times.

 

Anuntul a declansat speculatii ca plecarea lui Polman a fost o reactie intarziata la cursa de anul trecut pentru sefia executiva a Nestlé pe care Polman a pierdut-o in fata rivalului Paul Bulcke.

 

Patrick Cescau, actualul director executiv al Unilev, a semnalat intentia de a pleca si de a permite instalarea unui succesor care sa inceapa activitatea in companie incepand cu anul viitor. Mostenirea lui, inceputa in 2004 (cand a inceput sa lucreze in aceasta functie pentru Unilever), este reprezentata de o simplificare semnificativa a unei dintre cele mai birocratice companii din industrie.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Unilever,
Nestle,
Paul Polman,
Cescau,
CEO
/actualitate/afaceri/unilever-isi-ia-ceo-ul-de-la-nestl-3124892
3124892
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.