UniCredit Leasing are un nou CEO

Postat la 28 iunie 2010 128 afişări

Antoaneta Curteanu, directorul adjunct al diviziei corporate a UniCredit Tiriac Bank va prelua de la 1 iulie functia de CEO al companiei de leasing a grupului. Aceasta il inlocuieste pe Andreas Obrist, care a fost promovat la nivel regional.

"Transferul Antoanetei Curteanu dintr-o functie executiva in banca la UniCredit Leasing are in vedere aplicarea unor strategii de crestere a sinergiilor si a vanzarilor incrucisate", spune Rasvan Radu, CEO al UniCredit Tiriac Bank.

Antoaneta Curteanu lucreaza in cadrul UniCredit din 1998, iar in perioada anterioara, din 1991-1998, a lucrat in cadrul Bancii Comerciale "Ion Tiriac". Din iunie 2007 a ocupat functiile de deputy head al diviziei corporate si director al Global Transaction Banking (GTB). Anterior, a fost timp de doi ani vicepresedinte executiv responsabil cu activitatea corporate si membru al consiliului de administratie in cadrul UniCredit Romania, precum si director general adjunct responsabil de coordonarea activitatii de risk management, in intervalul octombrie 2004 - mai 2005.

"Am considerat ca experienta pe care o pot castiga la leasing este cea mai buna alegere in acest moment", spune Antoaneta Curteanu.

Andreas Obrist, care a condus pana in prezent UniCredit Leasing, a fost promovat in cadrul grupului UniCredit, intr-o pozitie de coordonare la nivel regional.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/unicredit-leasing-are-un-nou-ceo-6456120
6456120
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.